В интервю за Икономист“ украинският президент Володимир Зеленски  заяви, че

...
В интервю за Икономист“ украинският президент Володимир Зеленски  заяви, че
Коментари Харесай

Зеленски похвали Борис Джонсън за подкрепата за Украйна

В изявление за „ Икономист “ украинският президент Володимир Зеленски  съобщи, че английският министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е оказва помощ повече на Украйна в сравнение с други водачи, съобщи БНР.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3349
В изявлението за списанието Зеленски декларира, че „ Англия несъмнено е на страната на Украйна без да се пробва да е балансьор “.

„ Лидерите на страните реагират съгласно метода, по който реагират техните гласоподаватели и в това отношение Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е е образец “, показва украинският президент.

Зеленски слага страните в разнообразни категории, от такива, които желаят спорът да завърши бързо със всевъзможни средства, тъй че да запазят достъпа си до съветските пазари до такива, които поддържат украинския народ, който „ желае войната да свърши бързо непременно “.

Украинският водач и Джонсън са в непрекъснат контакт по телефона през цялото време на рецесията. Една от последните ограничения в поддръжка на Украйна от страна на английското държавно управление е назначението на специфичен юридически консултант, който да оказва помощ на Киев за следствие на военните закононарушения след нахлуването на Русия в Украйна.

Сър Хауърд Морисън ще бъде самостоятелен юридически консултант на украинския основен прокурор Ирина Венедиктова. Хауърд е бил арбитър в Международния боен арбитражен съд за някогашна Югославия и в Международния съд повече от 12 години. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР